Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Şampiyonlar Liginde temsilcimiz Galatasaray A gurubunda 4. maçına çıkıyor İspanya'da Rela Madrid'in konuğu olacak. Real Madrid - Galatasaray maçı saat kaçta? maçın başlama saati 23:00. Real-Gs maçının orta hakemi Almanya Futbol federasyonundan Felix Zwayer düdük çalacak. Real Madrid - Galatasaray maçını saat 23:00 den itibaren şifresiz ve canlı olarak aşağıdaki maç linkinden seyredebilirsiniz. 

 

MAÇ LİNKİ: Real Madrid - Galatasaray Taraftarium24 izle

 

Galatasaray gurupta oynadığı son 3 maçında önce deplasmanda Club Brugge ile 0-0 berabere kaldı, ikinci maçında evinde PSG ye 1-0 lık skorla yenildi, sonra yine evinde Real Madrid'i ağrladı ve sahadan 1-0 lık bir yenilgi ile ayrıldı. Oynadığı 3 maçta 1 puanla şu an gurupta 4. sırada yer alıyor. Rakibi Real Madrid ise oynadığı 3 maçta ilk deplasmanda PSG ye 3-0 lik malubiyetle başladı, ikinci maçında Club Brugge ile evinde 2-2 berabere kaldı, son maçında deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenmeyi başardı. Topladığı 4 puanla gurupta 2. sırada yer alıyor. Real - GS maçı hakemin başalama düdüğü ile aşağıdaki maç linkinden seyredebilirsiniz. 

 

MAÇ LİNKİ: Real Madrid - Galatasaray canlı maç izle

 

Real Madrid - Galatasaray bu iki takım arasında oynanan maçlara bir göz attığımızda son 10 maçın 7 sinde Real Madrid galip gelirken, Galatasaray bu maçlardan sadece 3 de galip gelmiş, iki takım arasında son 10 maçta beraberlik yaşanmamış. Bu maçların 9 da maçtan 2,5 gol üstü sonuç çıkarken, son 10 maçın 7 sinde karşılıklı gol yaşanmış. ilk yarılara baktığımızda ise son 10 maçın 6 sında ilk yarıyı Real Madrid galip kapamış. Gelin şimdi hep beraber bu maçı izlemenin keyfini birlikte yaşayalım aşağıdaki maç linkinden maçı seyredebilirsiniz. 

 

MAÇ LİNKİ: Real Madrid - Galatasaray Justin tv izle

Tag(s) : #galatasaray maçını canlı izle, #galatasaray şampiyonlar ligi canlı izle, #Galatasaray - Real Madrid maçı justin tv izle, #Galatasaray - Real Madrid jestyayın izle, #Galatasaray - Real Madrid taraftarium24 izle
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: